Wie zijn wij?

Vera Dom


Ik heb als hulpverlener jarenlange ervaring in familiale problematieken en weet ook welke schade zij kunnen aanrichten bij alle betrokken partijen. Ik probeer steeds om de partijen terug tot communicatie te brengen. Daarbij staat het kind centraal want kinderen zijn vaak het grootste slachtoffer van conflicten omdat dat zij de meeste gevolgen ervaren van genomen beslissingen. Daarom vind ik het belangrijk dat er bij bemiddeling niet alleen wordt stilgestaan bij een oplossing waar alle partijen zich in kunnen vinden, maar dat er tevens ruimte wordt gemaakt voor relatieherstel. Mijn authentieke houding wordt meermaals als mijn grootste troef benoemd.

Na een bachelor opleiding in de orthopedagogiek maakte ik kennis met geweldloze communicatie. In 2014 beëindigde ik de opleiding Master in de Criminologische wetenschappen.

Als bemiddelaar mag u van mij een neutrale houding verwachten in een traject waarbij er samen gezocht wordt naar een aanvaardbare oplossing voor beide partijen. Tijdens dit traject hebben we ook aandacht voor relatieherstel, om op een constructieve manier met elkaar te communiceren.

Bemiddelaar Vera Dom
" When you talk, you are only repeating what you know; but when you listen, you learn something new. "
- Dalai lama -
Advocaat Wim Dom

Wim Dom


Als advocaat tracht ik cliënten zoveel mogelijk te informeren en te begeleiding met hun zaak. 

Deze eigenschap tracht ik door te trekken naar de bemiddelingen. 

Goede opvolging, persoonlijk contact en transparantie zijn kernwaarden waardoor een constructieve samenwerking tussen alle actoren in de zaak ontstaan.

Ik ben gespecialiseerd in ondernemingsrecht, burgerlijk recht, vastgoedrecht, verkeersrecht en hippisch recht. 

Ik heb naar mijn advocatenpraktijk ook ervaring als syndicus.


Tijd voor een goed gesprek?